Categorii


Servicii

  Consulatanta
  . Consultanta
  Proiectare
  .. Proiectare
  Transport
  ... Transport
  Montaj
  .... Montaj

Servicii

     Puteti fi siguri ca toate materialele utilizate, furniturile si feroneria sunt de cea mai buna calitate asigurand functionarea in conditii optime a produselor pe o perioada indelungata de timp.

     Accesoriile sunt de productie Blum, Hafele si in functie de necesitati pot fi cu amortizare la inchidere, cu deschidere prin apasare si diferite modalitati de deschidere pentru corpurile suspendate. AndyMob vine in intampinarea clientilor sai cu o gama de servicii gratuite:

 1. * Deplasarea si masuratorile la domiciliul clientului fara nici un cost in Bucuresti, in afara costurile se vor adauga la valoarea comenzii.
 2. * Consultanta si sfaturi in realizarea proiectului pentru mobilierul dorit si aranjarea spatiului mai util.
 3. * Va oferim garantie de 2 ani la toate produsele de mobilier.
 4. * Transport si montaj gratuite in Bucuresti la piesele de mobilier cu un cost mai mare de 1000 ron.
 5. * Termenul de realizare al comenzilor este de maxim 20 de zile lucratoare ( in special pentru produsele realizate din mdf vopsit ).

      PAL-ul are grosimea de minim 18 mm. Peste 90 de culori disponibile in variante uni si textura lemn. Fronturile din MDF sunt placi din fibre cu densitate medie, produse din rasinoase, care au o suprafata usor de prelucrat.

      MDF-ul se preteaza foarte bine la realizarea de fronturi de usi sau sertare. Datorita varietatii de culori si frezarilor disponibile, din aceste fronturi se pot face nenumarate combinatii pentru a da un aspect inovativ si unic mobilierului.