Categorii


Servicii

  Consulatanta
  . Consultanta
  Proiectare
  .. Proiectare
  Transport
  ... Transport
  Montaj
  .... Montaj

Prezentare

     AndyMob este partenerul ideal pentru dumneavoastra in gasirea de solutii personalizate pentru mobila la comanda destinata atat uzului casnic cat si celui comercial. Scopul nostru este sa creeam mobila personalizata adaptata spatiului, bugetului si dorintelor fiecarui client. AndyMob pune la dispozitia clientului experienta si talentul echipei sale, fie ca va doriti o mobila la comanda simpla si utila, una moderna cu linii indraznete, sau una exclusivista si plina de stil.

     Serviciile de design si montaj sunt gratuite. Mobila se face la comanda, pe dimensiunile, culorile si cu accesoriile dorite. Se pot realiza, de la bucatarii, mobilier de living, dormitoare complete, dulapuri cu usi normale si glisante, mobila de baie, mobilier pentru copii, pana la mobilier de birou sau spatii comerciale .

     Preturile variaza in functie de dimensiuni, culori si accesoriile folosite de aceea daca doriti o oferta personalizata, va rugam sa ne trimiteti urmatoarele detalii: o schita cu dimensiunea incaperii care sa cuprinda pozitia usilor, a ferestrelor si locul unde vor fi pozitionate piesele de mobilier ( dulap, pat, noptiere, comoda ).

     Pentru alte tipuri de mobilier ne puteti trimite o schita, o imagine sau in cazul in care v-a placut un model de pe site-ul nostru, indicativul acestui model. Dupa primirea acestor date va vom trimite o oferta de pret si unul din specialistii nostri se va deplasa la locatie pentru a finaliza detaliile comenzii.