Categorii


Servicii

  Consulatanta
  . Consultanta
  Proiectare
  .. Proiectare
  Transport
  ... Transport
  Montaj
  .... Montaj

Portofoliu

Cateva din lucrari facute pentru clientii nostri ...

 

mobila la comanda ieftina  mobila ieftina  mobilier ieftin  mobilier

     Combinatie puternica de culori vii precum rosu, verde si portocaliu, descriu cel mai bine un mobilier de calitate conceput pentru copii

 

corp bucatarie  corp bucatarie  cortp bucatarie  cortp bucatarie

     Bucataria "Dana003" a fost proiectata si conceputa la comanda. Pretul a fost negociat pentru o suprafata cu lungimea de aproximativ 4m pe frontal lung, iar fata in fata cu masina de spalat si chiuveta este locul de luat masa in forma literei "U", deasupra mesei sa montat un corp cu 2 usi fante si 2 usi cu geam mat.

 

biblioteca sufragerie      Biblioteca "Ileana001" este formata din 3 piese. Are in componenta doua sertare, doua usi cu geam mat si 5 usi cu alternare de culori, PAL-ul dublat wenge si contrast ABS vanilie. Este o biblioteca cu un design extrem de simplu, cu linii drepte si finisaje simple, ce poate completa cu usurinta majoritatea spatiilor. Pretul acestei biblioteci a fost negociat.

 

biblioteca sufragerie

 

     Dormitor "Dana d11" este format din pat cu somiera si doua corpuri etajera stanga-dreapta. Iar in parte opusa doua dresinguri intrepatrunse. Acest ansamblu mobilier a fost executat la cererea clientului si a preprezentat un "mobilier la comanda".
 

biblioteca sufragerie       Dressing "Nadia dr3" are in componenta sa patru usi glisante la care sau adaugat doua oglinzi.