Categorii


Servicii

  Consulatanta
  . Consultanta
  Proiectare
  .. Proiectare
  Transport
  ... Transport
  Montaj
  .... Montaj

Materiale

PAL Materialul de baza folosit in productia de mobila este PAL-ul. PAL-ul este realizat din particule mici de lemn tocat amestecate cu clei si apoi presate sub forma de placi. Uscarea se poate face la rece sau la o temperatura inalta. Marginile placilor de PAL se finiseaza cu cant-uri ABS. Finisarea ulterioara se face cu furnir sau melamina. Folosirea PAL-ului si-a dovedit eficienta in timp. Mobilierul din PAL a atins acea rigurozitate in executie incat piesele existente la ora actuala pot concura cu succes traditionala mobila de lemn.Pentru acesta, producatorul numarul 1 mondial EGGER pune la dispozitie o gama de peste 90 de culori uni si decor lemn.

MDF VOPSIT Fronturile din MDF sunt placi din fibre cu densitate medie, produse din rasinoase, care au o suprafata usor de prelucrat. MDF-ul se preteaza foarte bine la realizarea de fronturi de usi sau sertare. Datorita varietatii de culori si frezarilor disponibile, din aceste fronturi se pot face nenumarate combinatii pentru a da un aspect inovativ si unic mobilierului.

BLAT DIN MATERIAL COMPOZIT Din granit sau cuartit, blatul compozit este foarte igienice si usor de intretinut, este rezistent la acizii si bazele uzuale din gospodarii si la substante chimice, este prelucrabil cu rosturi de imbinare aproape invizibile. Zgarieturile se elimina prin polisare, deteriorarile suprafetei pot fi reparate fara urma.

FURNIR NATURAL Folosit de mult timp in industria mobilei dar pe piata noastra si-a facut aparitia mai mult in industria usilor de interior, furnirul natural este un produs de foarte buna calitate care aplicat pe suprafete din PFL sau MDF sub orice forma, da un aspect deosebit si de clasa, mobilierului . Acesta este disponibil in mai multe texturi de lemn exotic si se poate folosi la orice tip de mobila la comanda, de la masute de living pana la bucatarii de lux, biblioteci si alte piese de mobilier de cea mai inalta calitate.

ACCESORIILE Sunt de productie Blum, Hafele, FGV, Harn, Slider, Hettich si in functie de necesitati pot fi cu amortizare la inchidere, cu deschidere prin apasare si diferite modalitati de deschidere pentru corpurile suspendate.